SÖNDAG

I gårkväll åkte jag och Emma ut till Vätö för att umgås med Amanda. Vi spelade lite kubb med Bengan och Picke, inte för att det gick speciellt bra för oss tjejer. Man kan säga att dom vann ganska stort över oss!
Men vafan, vi klarar oss. Tur att grabbarna blev glada iallafall ;). Hahah!
Sen gick vi ner till sjön och Amanda, Bengan och Picke badade.
Medans jag och Emma kollade på och myste vid bryggan :).
När vi kom tillbaka till Norrtälje blev jag och Emma lite fest sugna, men sket i det ändå. För klockan blev så mycket! Så istället åkte vi iväg och natt badade, och ja vi tog årets första nakenbad för våran del :).
När vi väl var tillbaka i Norrtälje efter det, träffade vi på Aalex och en full Anders :).
Anders sov iallafall hos mig inatt också, eftersom han va så full ;).
Tror inte att det gick så bra för honom med sitt "nyktra" år ;), höll nog bara i 1månad ungefär ;). Hahah!

Men sen i natt/morse hände det en läskig grej!!
"Jag vaknade och hade världens jävla kramp i magen, gick inte att sova log och vred och vände på mig i ungefär en halvtimme, och kände samtidigt hur tårarna var på väg fram. Ville väcka Anders men vad skulle han göra åt saken?
Efter ett tag blev jag kissnödig, så kämpade mig upp på toan för att kissa! När jag satt där inne, kände jag att jag blev helt kallsvettig och huvet började snurra sen såg jag dubbelt också. Så jag bestämde mig för att ta mig in till mamma och väcka henne och berätta hur jag mådde! Kom ut från toan och där vek sig mina ben och jag tuppade av och for rakt in i hyllan/bordet i hallen! Och där ligger jag helt borta! Mamma kommer upp som ett skott och hade vaknat av smällen! Jag visste inte vad som hände? Jag ville bara ligga kvar där på golvet, så fort jag försökte resa mig upp krampade magen utav bara helvete! Så jag lov där på golvet i ungefär 15 minuter. Sen bad jag mamma om en Ipren!
Hon försökte få mig till att åka in till akuten, hon ville ringa en ambulans men jag vägrade. Jag insåg att det inte var något större fel på mig! Efter ett tag lyckadet jag iallafall att komma tillbaka i sängen där Anders fortfarande sov!
När jag vaknade några timmar senare, kändes allting mycket bättre. Men just nu är jag fortfarande lite yr i huvet när jag gör allt för hastiga rörelser! Vet inte riktigt vad det kan bero på allt det här?"

Om det är någon som vet något, eller varit med om samma sak. Kommentera gärna och berätta för mig, så jag kanske kan få en liten förklaring om vad det kan vara för fel på mig just nu?

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag har varit med om ungefär samma sak(kramp,kallsvettig och tuppa av) ,men ville inte heller åka in till sjukhuset. Men dan efter så mådde ja bra igen! Så det kan vara nått du ätit elr något liknande! Men om de händer dig ännu en gång, borde du verkligen kolla upp de!

2011-07-24 @ 17:27:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0