TISDAG

Jag säger bara en sak JÄVLA SKIT DAG!
Allting började med att jag och Camilla gick ifrån ett bord, bort typ 10meter och där låg våra jackor kvar. När vi kommer tillbaka ungefär 10-15 minuter senare ser jag att min jacka är borta :o, och frågar om Camilla lagt den i bilen? Men nej det hade hon inte, så gick och kolla om jag själv kanske hade lagt den där.. Men nej där fanns ingen jacka, sen kollade Camilla igenom sin jacka och hennes hem/Viktor nycklar var borta :o.
Det var alltså någon jävel som hade kommit och snott våra saker, det roliga var att dom tog hem nycklar och det men inte hennes bilnyckel eller firmabil nyckel? Men det var ju tur det iallafall.. Så vi gick ner till psykhemmet som ligger precis brevid där vi jobbar för att kolla om personalen hade sett någonting. Men ingen visste någonting, men dom skulle hålla koll. När vi väl kom tillbaka efter lunchen, så såg jag att min jacka hade kommit tillbaka.
Så vi gick tillbaka tll psykhemmet för att kolla om det var dom som lagt det där. Då visade det sig att det var en snubbe/gubbe där som hade snott det iallafall, och personalen hade hittat han med min jacka på sig och Camillas nycklar! Tack och lov att allting kom tillbaka iallafall! Sen blev det inte så mycket mer jobbande för våran del, regnet kom och vi åkte till Rimbo för att måla där istället! Mandå kom och tog en cigg med mig iallafall när hon slutat, och satan i gatan vad jag saknat henne.. Så det blev en massa skit snack iallafall :).

Om ett tag ska jag iallafall åka och hämta upp Emma för att köpa hårfärg, jag har planer på att färga håret..
Men jag vet inte vilken färg riktigt än, men det visar sig.. Efter det blir det KAFFE!!!
Idag är det även 3år sedan vår kära vän Anton Lilja försvann från oss,
det är helt galet vad tiden går fort. Det är även lika overkligt.
Kan fortfarande inte förstå att du är borta.
Men jag hoppas iallafall att du har det bäst där upp,
det finns ingen som är lika bra som dej..
Saknaden är jävligt stor!

Vila i frid min älskade vän ♥
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0