tillit & ärlighet

Vad betyder ordet tillit för er?

Tillit är jätte viktigt för mig. Det är inte många människor som jag har förtroende för! Man kan nog räkna de på en hand. För att få mig att lita på någon och verkligen få förtroende för dom, så måste man förtjäna det.

Jag säger inte vad som helst till vem som helst, det är något jag lärt mig genom åren som gått.

De man tror man verkligen känner och litar på visar sig alltid vara en helt annan person, så nu är jag väldigt noga med att välja mina vänner. Vänner som jag vet alltid ställer upp för mig.

Det är väldigt lätt att bli kompis med mig, men att bli vän med mig är otroligt svårt. Jag väljer verkligen mina vänner. Det är inte alltid man väljer rätt, men förhoppningsvis så lär man sig känna igen tecken ju längre tiden går. Läsa av dom, om de är ärliga eller falska människor. Tråkigt bara att man inte alltid ser det på alla bara.

Man tror man känner en människa och så visar det sig att man hade så fel det bara går att få. Detta har gjort att jag nu är riktigt försiktig med vem jag delar min information med.

Folk tycker att jag är svår att få grepp om när det kommer till känslor. Känslor är väldig betydelsefullt och de anförtror jag bara till mina närmaste. När jag verkligen litar på någon, då får de höra sådant. Folk tycker däremot att det är lätt att prata med mig, för att jag lyssnar.

Tillit är något av det viktigaste som finns för mig.


Ärlighet

Vad betyder ärlighet för er? 

Ärlighet för mig är också riktigt viktigt, det ingår i tillit, men ändå är det så stort så det är värt att nämna i egen ”rubrik”.

Det mina närmaste vänner vet är att de absolut inte får ljuga för mig, för får jag sedan reda på det, då är de i stort sätt körda. Jag avskyr när folk ljuger för mig. Tala sanning istället!! Uppskattar det mera även om det inte verkar så i stundens hetta.

Jag avskyr verkligen när folk ljuger för mig, speciellt när man frågar vissa peroner och de ljuger en rätt upp i ansiktet. Sen får man reda på vad som stämmer i efterhand av andra människor och det är också riktigt irriterande. Sånt kan göra mig så förbannad.

Har inga problem med att ställa folk mot väggen, för det värsta jag vet är falska människor.

Frågar jag en fråga så vill jag ha ett ärligt svar, inte ett svar där man försöker rädda sitt egna skinn eller där man försöker sätta sig själv i bättre dagar, jag vill ha ett ärligt svar oavsett hur ont det sedan kommer göra.

Ärlighet varar längst som man brukar säga.


Äkta vänskap är att förstå varandra, utan att säga ett ord. Äkta vänskap är att kunna skratta med och åt varandra, utan att vara elaka. Äkta vänskap är att göra saker tillsammans. Äkta vänskap är att uppleva saker tillsammans. En äkta vän går inte bakom ens rygg och pratar skit om en. En äkta vän vågar stå upp för en i både med- och motvind. Äkta vänskap bygger på förtroende och tillit.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0