oooops

Haha, ni kan lika gärna säga det till mig rakt ut istället för att sitt och skriva en massa skit på facebook?
Om ni klagar på mig? Vad håller ni inte själva på med då liksom?
Hahah, menmen upp till er inte mitt problem :).

Kommentarer
Postat av: Mikkis

Till att börja med så är det du som hänger ut folk på internet Sara, så varför kan inte andra göra samma sak mot dig? Och vafan, min kompis imitera din blogg lite och jag med vad är grejen? Du har ju kallat mig fitta och snackat skit medans vi va "vänner" så den enda falska idioten i alla våran närhet är du. Till skillnad från dig kan jag stå upp för vad jag säger, face to face. Jag gömmer mig inte bakom en rosa blogg och tror att livet cirkulerar om enbart om mig. Det är inte bara jag, utan flera andra som tröttnat på din kvävande personlighet. Önskar att du växer upp en vacker dag. Känn dig anmäld för att ha lagt ut personliga uppgifter på både mig och Natha. Ha de bra! :)

2011-09-13 @ 23:57:11
Postat av: Nathalie.. sen aa :)

Vad har jag klagat på? Jag citerade bara din fina blogg. Det är väl inte att snacka skit? Det var ju du själv som skrev dom där sakerna............... Palla tycka att du själv snackar skit :SS:S:S:

2011-09-14 @ 00:01:45
Postat av: k

jävla fjolla, väx upp och se dina egna misstag istället, för allt du skriver om "anda personer" dom speglar bara på dig! Ett stort jävla sara står det på allt, du pratar fanemej bara om dig själv här på bloggen, inse det!

2011-09-14 @ 00:02:22
Postat av: Mr X

Haha härligt sazz. Du är så jävla sköööön.

2011-09-15 @ 13:07:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0