TORSDAG

Hmm, jag vet inte riktigt vart jag ska börja.. Det har hänt så sjukt jävla mycket saker och jag är riktigt förbannad!
Igår efter jobbet så åkte jag och Emma iallafall ut till Anders och han monterade tutan i spöregnet på min bil!
Sen blev det in till Norrtälje igen, och sedan sov Anders här. Men nu till det värsta av allt!!

Det har varit ett jäkla liv på jobbet, jag och Camilla har känt oss könsdiskrimenerade pga lite saker.
Så min kära mamma kontaktade
"chefen" och snackade med honom.. Sen skickade även Camillas pojkvän ett mejl till facket angående allting som hänt och fråga om man verkligen fick behandla två lärlingar/sommarjobbare på det sättet. Och idag ringde en kille upp Camilla från facket, och berättade att han skulle komma och träffa oss för att prata! När han kom berättade vi precis allt vad vi varit med om och hur vi känt pga det!
Fack-killen åkte ner till kontoret och pratade med
"chefen", när han kom tillbaka säger han "Det är var svårare än vad jag trodde" mitt och Camillas hjärta typ stannade. Då berättade han att företaget vi jobbat åt, har blåst/utnyttjat oss TOTALT, jag trodde att jag skulle explodera av ilska. Killen sa att han ska göra allting han kan för att hjälpa oss nu, företaget har verkligen satt oss i skiten. Det visade sig att det var fler saker än det vi snackade om ifrån början! Så det gjorde ju inte saken bättre heller!!
Så jag och Camilla har nu sagt upp oss från det där idiotiska jobbet! Oss ska dom fan inte kunna utnyttja, så nu är det färdig jobbat för våran del. Dags att söka nytt jobba! Men först ska jag faktiskt ha lite ledigt innan jag börjar igen. Vill inte skriva ut i detaljer om vad som hänt på jobbet, eftersom folk därifrån kan se och annat!
Dom närmaste av mina vänner/familj vet vad som hänt!
Extra tack vill jag säga till min kära mamma och till Camillas pojkvän Viktor, som har hjälpt oss med det här, vad skulle vi ha gjort utan er. Nu är det iallafall bara att vänta på att fack-killen ringer upp oss imorgon, så får vi se vad han har att säga nu. Vi ska göra allting för att sätta dit företaget, så här kan dom fanimej inte fortsätta. Den saken är säker!! Nej, nu ska jag inte sitta här och ta ut min ilska.


- Sitter iallafall just nu med hårfärg i håret, och ska snart tvätta ur det.
Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på ;).

Kommentarer
Postat av: Anonym

det kanske är för att ngn annan jobbar bättre än er

2011-08-11 @ 19:34:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0