DET SVIDER!

Du är det bästa som har hänt mig, jag gillar verkligen dej! Det är du som får mig att må som bäst, när jag umgås med dej blir jag glad! Men nu är allting förstört, det kommer aldrig att bli du och jag efter det här.
Tyvärr, det var du som vill ha det såhär. Och inte jag, så jag tänker tyvärr inte sitta och toffla efter dej någonting mera. Jag ville verkligen inte att det skulle bli så här iallafall, jag hoppas att vi kan lösa allting och bara fortsätta som vänner! Jag vill inte tappa dej helt, för du är en av få som alltid har funnits vid min sida när jag mått piss!
Jag mår skit över det som har hänt nu, och jag vet att du mår lika jävla illa som jag. Men det finns alltind en chans att det kan bli bra iallafall, och det hoppas jag. Jag tänker inte ge upp det här nu iallafall! 
Det kan du inte dölja för mig, ingen utav oss mår bra att skiljas som ovänner!
Därför måste vi ses och prata ut om allting, det är egentligen inte jag som har gjort någonting men ändå är jag värd att få höra sanningen, från dej och inte från alla andra! Kom ihåg att du kommer alltid att betyda någonting speciellt för mig vad som än kommer att hända ♥, för mig kommer du alltid att vara min lilla sockerpulla Anders!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0